Η Εταιρεία

Η Εταιρεία ART & DESIGN

Σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Καλύπτοντας τις ανάγκες της εποχής η Art&Design διαθέτει όλο τον εξοπλισμό του σπιτιού  δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα υλικών με τιμές προκλητικά χαμηλές .

Εδώ και 25 χρόνια η εταιρεία Art&Design προσφέρει με συνέπεια στο κοινό της μπάνιο, δάπεδο, κουζίνα, ντουλάπα, κουφώματα, πόρτες, θέρμανση, στεγάνωση και θερμοπρόσοψη κτηρίων . Η εταιρεία Art&Design με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού απευθύνεται στον ιδιώτη και τον κατασκευαστή. Η εξειδίκευση της εταιρείας Art&Design στο χώρο της ανακαινίσεις και του σχεδιασμού σαν δίνει λύσεις για όλο το σπίτι εξωτερικά και εσωτερικά.

Κύριος στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, που γίνεται αντιληπτή ως ικανότητα να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες του.

Η εταιρεία εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Μαιάνδρου 80, στο τριώροφο showroom της εταιρείας εκθέτονται πολλά προϊόντα και θα είναι χαρά μας να μας επισκέπτεστε για να σας εξυπηρετούμε.

Στόχος της εταιρείας είναι η ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων με επώνυμα και επιλεγμένα υλικά στις πιο προσιτές τιμές.

Η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πιο ιδιαίτερων αναγκών του κοινού της, την έχουν κατατάξει υψηλά στην προτίμηση των πελατών της.

Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με σκοπό την ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επωνυμία: ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΦΜ: 140606265
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΕΜΗ: 133476004000