Η Εταιρεία

Η Εταιρεία ART AND DESIGN

Σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα .Καλύπτοντας τις ανάγκες της εποχής η ART AND DESIGN καλύπτει όλο το χώρο του σπιτιού και του καταστήματος δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα υλικών με τιμές προκλητικά χαμηλές .

Εδώ και 25 χρόνια η εταιρεία ART AND DESIGN προσφέρει με συνέπεια στο κοινό της δάπεδα, επενδύσεις, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας, κουφώματα, πόρτες, θέρμανση, στεγάνωση και θερμοπρόσοψη . Η εταιρεία ART AND DESIGN με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού απευθύνεται στον ιδιώτη και τον κατασκευαστή. Η εξειδίκευση της εταιρείας ART AND DESIGN και στο χώρο της Ανακαινίσεις σαν δίνει λύσεις για όλο το σπίτι εξωτερικά κ εσωτερικά.

Κύριος στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, που γίνεται αντιληπτή ως ικανότητα να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες του.

Η εταιρεία εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στην οδό Μαιάνδρου 80, στο τριώροφο σόου ρουμ της εταιρείας δειγματιζονται πολλά προϊόντα και είναι χαρά μας να μας επισκέπτεστε για να σας εξυπηρετούμε.

Οι αποθήκες τις εταιρείας στεγάζονται στην ΙΩΝΙΑ Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητους χώρους 8.900 τμ. Στόχος της εταιρείας είναι η ολική η ή μερική ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων με επώνυμα και επιλεγμένα υλικά στις πιο προσιτές τιμές.

Η προσήλωση στην εξυπηρέτηση και των πιο ιδιαίτερων αναγκών του κοινού της την έχουν κατατάξει πρώτη στην προτίμηση των πελατών της.

Αποστολή της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με σκοπό την ικανοποίηση του κάθε πελάτη.